Саопштења

ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Грађани Пирота су уз председника Србије Александра Вучића са жељом да се што пре опорави. Као и све проблеме до сада верујемо да ћеш и овај брзо превазићи, председниче! Нека се стиде они који се радују туђој невољи и ликују у оваквим тренуцима!

Честитка

Повереништво ГО СНС Пирот честита свим члановима И симпатизерима странке 11. рођендан. Поверење и подршку огромне већине грађана Србије, Српска напредна странка стекла је за нешто више од једне деценије. Борба за бољи живот грађана, развој И просперитет као и углед у свету траје већ седам и по година.

Povod pretnji upucenih deci Aleksandra Vucica

Poverenistvo GrO u Pirotu i Unija mladih najoštrije osuđuju napad na porodicu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i pretnju smrću njegovoj deci. Ovim putem zelimo da pruzimo podrsku Milici, Danilu i Vukanu, koji kao i svi njihovi vrsnjaci zasluzuju bezbrizno detinjstvo i odrastanje.

VLADA REPUBLIKE SRBIJE INVESTIRALA U ZATVORENI BAZEN

VLADA REPUBLIKE SRBIJE INVESTIRALA U ZATVORENI BAZEN Kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou, Vlada Republike Srbije, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem ulaže u infrastrukturu. Pored Koridora 10,jednog od najsavremenijih autoputeva, naša Vlada je investirala u Zatvoreni bazen Pirot.

Pages