Видео

Велики митинг

Велики митинг Српске напредне странке, на коме ће присуствовати и председник Александар Вучић, одржаће се у четвртак 9. новембра 2023. године у хали Кеј са почетком у 16 часова. Опшински одбор Српске напредне странке Пирот позива све суграђане, чланове, симпатизере, да присуствују митингу где ће моћи да чују план и програм Српске напредне странке за наставак развоја Србије. Молимо све да дођу најмање сат времена раније, врата хале биће отворена од 13:30 часова.

Састанак повереништва Српске напредне странке Пирот

Одржан састанак повереништва Српске напредне странке Пирот, састанак је водио члан председништва Српске напредне странке мр. Владан Васић и повереница општинског одбора Српске напредне странке Пирот Драгана Тончић. Састанку су присуствовали функционери, директори, чланови и повереници месних одбора. На састанку је било речи о проблемима у месним одборима.

безусловна подршка председнику Александру Вучићу

Општински одбор Српске напреде странке у Пироту, пружа безусловну подршку председнику Александру Вучићу и одбацује сваку могућност да се председник повуче.
У овим тешким тренуцима, за Србију је најважније решавањеинституционалних питања, и зато је потребно да председник остане, јер се залаже за мир, стабилност које нам je преко потребнa. Само заједничким снагама можемо наставити да градимо Србију.
Живео председик Александар Вучић, живела Србија

Pages