Вести

У ОЧИ РЕФЕРЕНДУМА ПОДЕЛА РЕКЛАМНОГ МАТЕРИЈАЛА НА НОВОЈ ЛОКАЦИЈИ У ГРАДУ

Ове суботе начелница Пиротског управног округа и повереница ОО СНС Пирот, Драгана Тончић, посланица у Народној скупштини Републике Србије, Оља Петровић, председница Скупштине Града Пирота, Милена Димитријевић, градски већници и функционери, као и чланови СНС-а, присуствовали су и уче

Новогодишњи пакет медицинском особљу председника Александра Вучића

Начелница Пиротског управног округа, Драгана Тончић уручила је данас новогодишње пакете директору Опште болнице Пирот, Горану Петровићу. Пакети су послати од стране председника Републике Србије, Александра Вучича медицинским радницима као знак пажње.

Донација општој болници Пирот

Након смрти члана породице остала је већа количина лекова чији рок није истекао као и средстава за хигијену, те смо у договору са директором Опште болнице Пирот Гораном Петрoвићем данас иста донирали Општој болници.

ГО СНС Пирот честита славу свим верницима који празнују Свету Петку

Градски одбор Српске напредне странке Пирот обележио је страначку славу Свету Петку. ГО СНС Пирот честита славу свим верницима који празнују Свету Петку уз пуно мира, здравља, благостања и породичне среће.

Живела Србија!

Општински одбор Српске напредне странке данас слави 13 година постојања. У предходном периоду смо учествовали у свим сегментима развоја и просперитета наше државе на челу са председником Александром Вучићем.

мр Владан Васић најоштрије осуђује све чешће нападе на председника

мр Владан Васић, члан председништва Српске напредне странке и ОО Српске напредне странке у Пироту, најоштрије осуђују све чешће нападе на председника Србије Александра Вучића и његову породицу. Недопустив је начин на који појединци показују своје личне ставове, како би били у што јачем фокусу јавности.

ШТАНДОВИ - ПРИЛИКА ЗА РАЗГОВОР

Чланови Градског већа Дејан Ранђеловић и Братислав Рашић, данас су присуствовали штандовима који су били постављени на две локације у нашем граду, у центру града код солит

Окружни одбор СНС-а са руководством странке

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић и Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Александар Шапић присуствовали су данас страначкој трибини у Пироту . Чланови СНС-а из целог округа присуствовали су овом догађају.

Pages