Вести

АПСОЛУТНА ПОБЕДА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ПИРОТУ

Листу" Александар Вучић - За нашу децу" у Пироту са првим на листи актуелним градоначелником мр Владаном Васићем подржало је 57, 36 посто Пироћанаца. У новом сазиву локалог парламента од 56 места 36 одборничких мандата припашће напредњацима. Победа је остварена у готово свим изборним јединицама.

МАРИЈА ОБРАДОВИЋ ПОТПРЕСЕДНИЦА ГО СНС-а ПОСЕТИЛА ПИРОТ

Приликом посете Пироту Марија Обрадовић потпредседница главног одбора Српске напредне странке и народна посланица разговарала је са кандидаткињама за одборнике у локалном парламенту за листу " Српска Напредна странка - Александар Вучић - За нашу децу".

ЗА ГРАД У КОМЕ МЛАДИ ЖЕЛЕ ДА ЖИВЕ

Први на листи Српске напредне странке у Пироту мр Владан Васић, као и кандидати за одборнике у локалном парламенту, разговарали су са Пироћанцима на штандовима наше странке. Анализирали су шта је све урађено током пуних 16 година колико је Владан Васић први човек града.

ПЛАН ЗА ДАЉИ РАЗВОЈ

Кандидат за градоначелника мр Владан Васић и носилац листе Александар Вучић - За нашу децу, обишао је штандове СНС- а и разговарао са Пироћанцима. Грађане интересују нова радна места, добри путеви, развој спорта, културе, образовања, туризма.

САЧУВАЈМО ПРИРОДУ ЗА НАШУ ДЕЦУ

Савет за природне ресурсе и животну средину СНС Пирот поводом обележавања Светског дана заштите животне средине, 5. јуна, још једном подсећа Пироћанце на значај подизања свести о овој веома важној теми. - Tоком пандемије смањен је штетни утицај човека на природу, показују истраживања.

ШТАНДОВИ - ПРИЛИКА ЗА РАЗГОВОР

Штандови СНС-а Пирот који су постављени на две локације, у центру града и код Гушевице, одлична су прилика да Пироћанци разговарају са кандидатима за одборнике у локалном парламенту. Чланови Уније младих поделили су промотивни материјал, али су прикупљени и потписи присталица СНС-а.

Предлози, идеје и планови младих

У складу са политиком председника Александра Вучића, Српска напредна странка у Пироту отворила је своје просторије за младе који ентузијазмом, идејама и предлозима желе да допринесу развоју Србије и своје локалне заједнице.

Свим дамама желимо срећан празник

Српска напредна странка у Пироту, на Међународни дан жена, на више локација у граду организовала је поделу ружа припадницама лепшег пола. Активисти и кандидати за одборнике поделили су хиљаду цветова.

Градоначелник Пирота се прикључио Српској напредној странци

Нови члан Српске напредне странке мр Владан Васић у свом обраћању новинарима а поводом одлуке да прихвати позив председника државе и најјаче странке СНС Александра Вучића и постане члан Председништва ове странке али и носилац изборне листе на локалним изборима који следе, казао је да је ова одлука у овом тренутку на

Pages