Вести

Сређивање игралишта за децу у Присјанском насељу

Младе маме, мештанке насеља Присјански пут су дошле на идеју да се некако огради дечје игралиште где се њихова деца играју. Замолиле су да им у тој намери помогне председник Месне заједнице, Синиша Златанов, који је обезбедио садни материјал, ђубриво и алат.

РАЗГОВОР СА СУГРАЂАНИМА И ДЕЉЕЊЕ ПРОМО МАТЕРИЈАЛА

Активисти Српске напредне странке у Пироту искористили су леп дан како би разговарали са својим суграђанима о њиховим проблемима али и идејама и сугестијама и том приликом су делили и рекламни материјал странке.

Хуманитарну помоћ породицама са малом децом

Хуманитарну помоћ у виду гардеробе и играчака на своју личну иницијативу, породицама са малом децом донирале су Јована Марковић, Соња Младеновић, Зоран Јовановић, Горан Живковић, Милица Тодоровић и Александра Петровић.

Разговор са грађанима уз дељење промо материјала

Велики број функционера, директора, активиста и чланова ГрО СНС Пирот данас су се окупили на неколико локација у граду како би пружили подршку председнику Александру Вучићу и том приликом су присутни разговарали са својим суграђанима и делили им промо материјал.

Акција садње дрвећа и чишћења једног дела канала у Крупцу

Координатор Савета за заштиту Животне средине СНС Пирот -Марјан Минчић и повереница МО СНС Крупац - Драгана Маринковић су уз техничку подршку фирме ММ КОПТРАНС, организовали акцију садње дрвећа и чишћења једног дела канала у Крупцу.

Разговор са грађанима и дељење промо материјала

Активисти Уније младих Српске напредне странке у Пироту искористили су леп новембарски дан како би разговарали са својим суграђанима о њиховим проблемима али и идејама и сугестијама и том приликом су делили и рекламни материјал странке.

Pages