Вести

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић И председник Извршног одбора Дарко Глишић посетили Пирот

Председник Српске напредне Странке, Потпредседник Владе Србије и министар одбране Милош Вучевић, који је заједно са Дарком Глишићем председником Извршног одбора и Главног одбора Српске напредне Сстранке боравио на страначкој трибини у Пироту, казао је да када се бира

prilika za razgovor

Na dve lokacije u Tijabari organizovani su štandovi na kojima su aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke delili informatore i razgovarali sa sugrađanima o njihovim problemima.

 

Васкршња честитка

Општински одбор Српске напредне странке Пирот честита Васкрс православним верницима који Васкрс славе по јулијанском календару.

TРАДИЦИОНАЛНО ДЕЉЕЊЕ УСКРШЊИХ ЈАЈА

Данас је у организацији Општинског одбора Српске напредне странке Пирот организовано традиционално дељење васкршњих јаја суграђанима.

Акцију су подржали многи функционери, директори и активисти. Српска напредна странка Пирот свим суграђанима жели срећне васкршње празнике.

Разговор са грађанима

У просторијама Општинског одбора Српске напредне странке Пирот чланица Председништва Српске напредне странке Оља Петровић и члан Главног одбора Дејан Ранђеловић разговарали су са грађанима.

Међународни дан жена

Општински одбор Српске напредне странке Пирот свим дамама честита Међународни дан жена. Традиционалном поделом цвећа на више локацијa у граду активисти су честитали празник припадницама лепшег пола. Захваљујући политици Александра Вучића, положај жена у Србији је значајно побољшан и унапређен.

Pages