Вести

ПОДЕЛА УСКРШЊИХ ЈАЈА

Функционери и активисти општинског одбора Српске напредне странке Пирот, организовали су традиционално дељење ускршњих јаја нашим суграђанима на две локације у граду. Христос Воскресе!

Нај оштрије осуде на претње потпредседнику Милошу Вучевићу

Одбори Српске напредне странке Пиротског округа најоштрије осуђују претње које су упућене потпредседнику СНС и градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу. Насиље и претње нису начин за политичке обрачуне са неистомишљеницима. Овакви инциденти морају да престану и не смеју се понављати.

ШТАНДОВИ - ПРИЛИКА ЗА РАЗГОВОР

Градоначелник Пирота и члан ГО Српске напредне странке мр Владан Васић са функционерима и активистима општинског одбора Српске напредне странке Пирот, организовали су штанд у селу Пољска Ржана.

ШТАНДОВИ - ПРИЛИКА ЗА РАЗГОВОР

Функционери и активисти општинског одбора Српске напредне странке Пирот, организовали су штанд у старопланинском селу Темска, и угостили кандидата за посланике са листе ,,Александар Вучић-Заједно можемо све’’ Зорана Томића.

Посета члана председништва Српске напредне странке Николе Селаковића

Члан председништва Српске напредне странке, Никола Селаковић, посетио је данас Пирот и оценио да само са Александром Вучићем на челу државе, као јединим правим државником, и са Владом коју буде формирао, Србија може да има и и мир и стабилност и економски раст.

8. МАРТ

Поводом 8. марта, Међународног дана жена, ОО Српске напредне странке Пирот организовао је поделу цвећа на неколико места у граду.

Министар Удовичић посетио Пирот

Вања Удовичић, министар омладине и спорта, данас је посетио Пирот, и том приликом нагласио да је Град Пирот лидер међу осталим градовима у Србији како треба улагати у спортску инфраструктуру и стварати нове и успешне спортисте.

Pages