Вести

Светски дан борбе против сиде

Општински одбор Српске напредне странке у Пироту и Савет за здравство организовали су трибину поводом Светског дана борбе против сиде. Трибини су присуствовали функционери и чланови Уније младих Српске напредне странке.

Убедљива победа ОО Пирот на изборима за савете месних заједница

На изборима одржаним 6. новембра за Савете месних заједница на територији града Пирота, од 319 чланова за месне заједнице, СНС је освојио 300 места што представља 94% чланова. По броју изашлих бирача, СНС је освојио 89% гласова.

OО СНС ПИРОТ ЧЕСТИТА СЛАВУ СВИМ ВЕРНИЦИМА КОЈИ ПРАЗНУЈУ СВЕТУ ПЕТКУ

Општински одбор Српске напредне странке Пирот обележио је страначку славу Свету Петку. ОО СНС Пирот честита славу свим верницима који празнују Свету Петку уз пуно мира, здравља, благостања и породичне среће.

Апел Градском већу за помоћ лечења малог Михајла Стаменкова

Данас је, на конференцији за новинаре, шефица Одборничке групе СНС, Драгана Тончић навела да је упућен захтев Градском већу да усвоји одлуку и упути одборницима на изјашњење о издвајању новца за лечење малог Михајла Стаменкова који болује од тешког облика мишићне дистрофије, за чије л

Нај оштрије осуде на претње потпредседнику Милошу Вучевићу

Одбори Српске напредне странке Пиротског округа најоштрије осуђују претње које су упућене потпредседнику СНС и градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу. Насиље и претње нису начин за политичке обрачуне са неистомишљеницима. Овакви инциденти морају да престану и не смеју се понављати.

ШТАНДОВИ - ПРИЛИКА ЗА РАЗГОВОР

Градоначелник Пирота и члан ГО Српске напредне странке мр Владан Васић са функционерима и активистима општинског одбора Српске напредне странке Пирот, организовали су штанд у селу Пољска Ржана.

ШТАНДОВИ - ПРИЛИКА ЗА РАЗГОВОР

Функционери и активисти општинског одбора Српске напредне странке Пирот, организовали су штанд у старопланинском селу Темска, и угостили кандидата за посланике са листе ,,Александар Вучић-Заједно можемо све’’ Зорана Томића.

Посета члана председништва Српске напредне странке Николе Селаковића

Члан председништва Српске напредне странке, Никола Селаковић, посетио је данас Пирот и оценио да само са Александром Вучићем на челу државе, као јединим правим државником, и са Владом коју буде формирао, Србија може да има и и мир и стабилност и економски раст.

Pages