Вести

Васић најоштрије осудио стравичне претње председнику Србије Александру Вучићу

Градоначелник Пирота мр Владан Васић најоштрије је осудио стравичне претње, које су упућене председнику Србије Александру Вучићу, а које је упутила особа која је, како су јавиле Вечерње новости, ухапшена у ефикасној акцији БИА и Тужилаштва за високотехнолошки криминал из Београда.

Градски одбор Српске напредне странке у Пироту најоштрије осуђује вандалско и рушитељско понашање хулигана на улицама Београда, Новог Сада, Ниша

Градски одбор Српске напредне странке у Пироту најоштрије осуђује вандалско и рушитељско понашање хулигана на улицама Београда, Новог Сада, Ниша и других градова, њихове дивљачке нападе на зграду Народне скупштине Републике Србије и друге институције и органе реда.

АПСОЛУТНА ПОБЕДА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ПИРОТУ

Листу" Александар Вучић - За нашу децу" у Пироту са првим на листи актуелним градоначелником мр Владаном Васићем подржало је 57, 36 посто Пироћанаца. У новом сазиву локалог парламента од 56 места 36 одборничких мандата припашће напредњацима. Победа је остварена у готово свим изборним јединицама.

МАРИЈА ОБРАДОВИЋ ПОТПРЕСЕДНИЦА ГО СНС-а ПОСЕТИЛА ПИРОТ

Приликом посете Пироту Марија Обрадовић потпредседница главног одбора Српске напредне странке и народна посланица разговарала је са кандидаткињама за одборнике у локалном парламенту за листу " Српска Напредна странка - Александар Вучић - За нашу децу".

ЗА ГРАД У КОМЕ МЛАДИ ЖЕЛЕ ДА ЖИВЕ

Први на листи Српске напредне странке у Пироту мр Владан Васић, као и кандидати за одборнике у локалном парламенту, разговарали су са Пироћанцима на штандовима наше странке. Анализирали су шта је све урађено током пуних 16 година колико је Владан Васић први човек града.

Pages