Вести

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић И председник Извршног одбора Дарко Глишић посетили Пирот

Председник Српске напредне Странке, Потпредседник Владе Србије и министар одбране Милош Вучевић, који је заједно са Дарком Глишићем председником Извршног одбора и Главног одбора Српске напредне Сстранке боравио на страначкој трибини у Пироту, казао је да када се бира нови председник странке, странка се не цепа на више странака; да верује у Србију и да је СНС најодговорнији за њен развој.
Госте је на почетку скупа поздравио и члан председниства СНС и градоначелник Владан Васић. Од 2016. ово је Округ који је метеорски напредовао у сваком страначком смислу.
Пирот је потпуно спреман да бележи историјске резултате. Честитам на свему што сте радили претходних година. Пред нама су велики изазови, дани који ће да донесу много тога. Србија ја постала јака, економски стабилна држава. На нама је да чувамо ову државу. Нас води идеја, резултат, борба за будућност, идеја да оставимо нешто генерацијама које долазе иза нас. Хвала сто сте Пирот учинили бастионом, тврђавом неосвојивом за друге-казао је председник ИО ГО СНС Дарко Глишић.

преузето: пиротскевести.рс