Апсолутна подршка Александру Вучићу

Милан Јовановић, повереник Градског одбора Српске напредне странке Пирот, као и сви чланови Градског одбора СНС Пирот, пружају апсолутну и неизмерну подршку Александру Вучићу, председнику Републике Србије, у његовој борби да осигура будућност свих грађана Републике Србије и генерација које долазе и најоштрије осуђују нападе појединих опозиционих лидера и њихове позиве на војни пуч, државни удар и хапшење председника Србије.

Садашња опозиција је у сваком погледу деградирала и девастирала Србију, како економски, тако и политички. Неумесно је да такви људи говоре о Косову и Метохији, када су баш они погоршали преговоре и предали Косово и Метохију неодговорном политиком коју су водили, а сада имају образа да говоре о томе.

Доследна борба председника Вучића за успостављање стабилности, просперитета, развоја и благостања наше државе улива поверење грађанима да ће имати пристојан живот и сигурну будућност у Србији. У протеклим годинама учињено је много на економском плану. Политичка стабилност, коју су Александар Вучић и Српска напредна странка успоставили, привукла је многе стране инвеститоре. Отворено је много нових радних места, као и  много радних места у великим системима која су била пред гашењем успели смо да сачувамо.

Српска напредна странка, као државотворна организација, чврсто стоји уз свог председника у тежњи да политички реноме који смо задобили у свету искористимо у циљу трајног решавања питања Косова и Метохије у интересу свих грађана Републике Србије.

Решавање питања Косова и Метохије је политички најсложенији задатак са којим се модерна српска држава сусрела. Александар Вучић, као одговоран државник, не жели да решавање овог питања остави у аманет наредним генерацијама, већ хоће да, налажењем најбољег могућег решења које је у интересу свих грађана Србије, осигура трајни мир и просперитет како нашој, тако и генерацијама потомака које долазе. Таква политика, одговорна према прошлости, садашњости и будућности, ужива пуну подршку свих чланова Српске напредне странке и свих добронамерних грађана Србије.

Милан Јовановић, повереник Градског одбора Српске напредне странке Пирот