Вести

И ЗЕЛЕНА ЕКОЛОШКА ПАРТИЈА-ЗЕЛЕНИ ПОДРЖАВА БРОЈ 2 НА ЛОКАЛУ, ЛИСТУ АЛЕКАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ

И ЗЕЛЕНА ЕКОЛОШКА ПАРТИЈА-ЗЕЛЕНИ ПОДРЖАВА БРОЈ 2 НА ЛОКАЛУ, ЛИСТУ АЛЕКАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ

На конференцији за новинаре у ОО Зелене еколошке партије-Зелени, председница Одбора, Ивана Ранчић је рекла да је на седници Општинског одбора те странке донета одлука да на изборима 24.априла дају апсолутну подршку листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ како на локалу, тако и на републичком нивоу.

-Није било много полемике ни дискусије око самог изјашњавања приликом доношења ове одлуке јер верујемо премијеру Вучићу и желимо да дамо допринос ономе што је започео да ради и да што пре, заједно и уједињени урадимо нешто што ће побољшати живот како на селу, тако и у граду. За то је потребна подршка свих наших грађана, које овом приликом позивамо да се не двоуме око избора за кога гласати. Зна се, Александар Вучић, уједињени можемо све. Заокружићемо на листићу за локалне изборе 2, за листу АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ.

Српску напредну странку подржао је и председник Клуба младих Зелене еколошке партије-Зелени, Љубомир Минчић.

- Ми из Клуба младих подржавамо и желимо да помогнемо реализацију програма премијера Александра Вучића. Препознали смо да је његов програм најуспешнији и најбољи за остваривање циљева везаних за заштиту животне средине и здравијег и бољег живота. У томе желимо активно да учествујемо!

Љубомир Стојановић , кандидат за градоначелника Пирота на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ, захвалио је на опредељењу свих странака које подржавају програм и пројекте Српске напредне странке.

- На листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ поред Српске напредне странке су и представници Партије уједињених пензионера Србије, Покрета социјалиста и Уједињене сељачке странке. Међу странкама које нису на листи али подржавају наш програм је и Зелена еколошка партија-Зелени. Српска напредна странка цени опредељење странака које нас подржавају и суштински се залажу за реализацију нашег програма, истакао је Стојановић.