Вести

ЈАЧАЊЕ СНС-А У БАБУШНИЦИ!

Српска напредна странка наставља да ради предано у циљу побољшања положаја грађана Општине Бабушница. 

На данашњој конференцији за новинаре речено је да је Одборничка група СНС у СО Бабушница појачана за још троје одборника који приступају напредњацима у Бабушници. Они ће својим радом и трудом јачати СНС у Бабушници: Важно је рећи да су Звонимир Адамовић, Лидија Митић и Славољуб Костић успешни људи чији је основни циљ боља будућност грађана Бабушнице. 

Слађана Николић, председница Општине Бабушница, је истакла задовољство што данас Српска напредна странка постаје богатија за три изврсна и остварена човека.

„Њиховом изказаном жељом да буду чланови СНС-а и самим преласком указано је велико поверење. Наш заједнички циљ сада и у будућности биће вођење перспективне политике Српске напредне странке на челу са председником Александром Вучићем. На крају, поносно можемо рећи да смо још јачи и спремнији да пратимо неисцрпну енергију нашег председника, да ћемо сви заједно радити у циљу  побољшања положаја грађана наше Општине и просперитета. Будућност наше деце и свих нас је у нашим сопственим рукама и само напорним радом можемо је учинити лепшом и бољом.“

Према речима Зорана Игњатовића, шефа одборничке групе, циљ Одборничке групе СНС јесте боља будућност грађана Општине Бабушница. У СО Бабушница има 23 одборника, од којих 20 чине одборничку већину, а њих 14 су чланови Одборничке групе СНС.

Српска напредна странка у Бабушници води се интересом грађана и ради на побољшању веза  Општине Бабушница са другим надлежним институцијама.