Вести

Одржан велики митинг Српске напредне странке у Пироту

Љубомир Стојановић, кандидат Српске напредне странке за градоначелника Пирота: Двадесет четвртог априла ПИРОТ ПОБЕЂУЈЕ, СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ! Победићемо због будућности наше деце!

На великом митингу Српске напредне странке председника Александра Вучића, бројне госте и грађане Пирота и околних места, поздравио је Љубомир Стојановић, кандидат СНС-а за градоначелника Пирота, први на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ. Стојановић је рекао да се на овој конвенцији одређује пут којим ћемо ићи даље.

Љубомир Стојановић

 - Пре четири године отргли смо Србију из руку оних који су је опљачкали, уназадили, оних који су нам одузели могућност да живимо добро, да се радујемо животу.2012. године вратили смо наду у бољи живот и кренули да радимо, да обнављамо и градимо, да запошљавамо. Они су за само 4 године затворили преко 450 хиљада радних места, а ми смо отворили 120 хиљада.

Оставили су Србију у рупама а ми кроз Србију градимо најмодерније путеве и мостове, тунеле, модернизујемо школе и болнице. Е, то је кључна разлика између нас и њих! Они су уништили Србију, а ми је градимо!

И у нашем Пироту нам већ 12 година обећавају и сада то опет чине, да ће нас повести у бољу будућност, а урадили су све што су могли да за 10 година из Пирота оду они који су наша будућност – млади, јер у свом граду немају перспективу. Ми зато поручујемо: ОСТАНИТЕ, Пирот је наш град, наш живот.

Док су нам обећавали бољу будућност затворени су Први мај, Полет, Драгош, Прогрес... раднике су оставили на улици. Док су обећавали бољи живот на селу људи су одлазили, села се празнила, њиве остајале запуштене, пашњаци нестају под клеком, а пиротско јагње се чешће може видети на сликама него на пашњацима. Ми нећемо тако. Ми ћемо градити бољи живот, отвараћемо радна места, запошљавати људе, квалитетно лечити сваког болесног, старати се о старима, енергију и знање младости уградити у темеље новог Пирота који ћемо уједињени да градимо. За разлику од њих улазимо у тешку борбу против наркоманије, алкохолизма, секти. И победићемо због здравља и будућности наше деце.

Александар Вучић

У Пироту ћемо изградити нови вртић за наше малишане, дечји градић, аква парк на купалишту, нову зграду хитне помоћи и опремити је најсавременијим уређајима, дом за старе. Формираћемо духовни центар са омладинским клубом, саветовалиштем за младе и социјалним саветником, дечје позориште, набавити магнетну резонанцу за болницу, најсавременију покретну амбуланту. И биће нових бракова и све више деце и та деца ће живети добро у свом родном граду. Али, драги пријатељи, грађани Пирота, то не можемо сами. Зато вас позивам: Хајде да под вођством Александра Вучића, нашег Вучића, уједињени мењамо живот на боље. Да живимо у нашој Србији, за нашу Србију. Да не одлазимо јер Пирот је наш град, наш живот. Двадесет четвртог априла ПИРОТ ПОБЕЂУЈЕ, СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ!

Зорана Михајловић