Вести

Окружни одбор СНС-а са руководством странке

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић и Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Александар Шапић присуствовали су данас страначкој трибини у Пироту . Чланови СНС-а из целог округа присуствовали су овом догађају.

Шапић је рекао да је пиротски СНС и генерално Град Пирот, град који напредује, озбиљан град који подиже животни стандард и гура читав регион напред. Оно што је Београд за Србију, то је Пирот за овај део Србије, поручио је Шапић. Градоначелник Пирота мр Владан Васић истакао је да му је драго да се о Пироту прича као о граду који напредује.

-“Имали смо лепу страначку трибину у пуној сали Дома културе и то је била прилика да са председником ИО Дарком Глишићем и потпредседником ГО Александром Шапићем причамо о томе шта смо урадили, где смо сада и шта ћемо радити, шта нас чека. Са Александром Шапићем имали смо сличан политички пут, сада смо у једној великој странци која има одговорност за сваки део Србије. Драго ми је да се препознаје напредак Пирота, а то је и наша идеја, да Пирот буде квалитетан град за живот”-рекао је градоначелник Васић.