Вести

ПОНОР: ИЗБОРИ ИМ ДОНЕЛИ ВОДУ

ПОНОР: ИЗБОРИ ИМ ДОНЕЛИ ВОДУ

Село Понор после вишегодишње муке добило је оно што се подразумева у 21.веку, воду. И то тачно пред изборе.
Представници Српске напредне странке посетили су Понор и разговарали са мештанима.
Кандидат за градоначелника на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ Љубомир Стојановић, осврнуо се на рад актуелне локалне самоуправе.

Љубомир Стојановић

-Не кажем да ништа није урађено, али ништа није урађено до краја. Омладински стадион не личи на пројекат за његово уређење, Хала ,,Кеј“ је дуго чекала на употребну дозволу а тамо одлазе наша деца. Енергана греје преко 200 хиљада квадрата, али само на мазут. Шта ће се догодити ако тог енергента нема? Још увек не могу да се договоре око цене базена, шта је са, шта без ПДВ-а.

Одлично је што сте добили воду што је требало да се догоди још 2007. године. За разлику од њих, оно што ми обећамо, то ћемо и испунити!
Народни посланик Радмило Костић говорио је о решавању проблема у путној инфраструктури и правцима опоравка виталних пиротских предузећа.
-Пут до Беле Паланке у наредних годину дана мора да се среди. У среду Тигар АД отвара нову ваљару, на путу је да чврсто стане на своје ноге што ће значити нова радна места. Што се Првог маја тиче, ускоро ће продаја, највећи део ће највероватније купити једна турска компанија и то је поново могућност за нова запошљавања. Замолио бих вас да гласате разумом.

Жарко Тодоровић

Одборнички кандидат др Жарко Тодоровић је рекао да је сва срећа што су дошли избори, иначе Понорци воду видели не би.
-Некоме је догорело до ноката па сте ви добили воду! Поломисмо кола у мраку на путу до Понора, а они кажу да боље сарађују са СНС-ом од СНС-а. Зашто онда овај пут није као писта? Морамо да седнемо сви у исти воз и да кренемо у реформе а не да као до сада Александар Вучић иде у једном смеру, а ми на локалу у контра правцу.

Војислав Милошевић

Кандидат на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ, Војислав Милошевић, осврнуо се на бруталну кампању која се ових дана води против Српске напредне странке.

-Ових дана вас купују вас водом они који су за 13 година упропастили најпознатије пиротске фирме. Сада су се сетили да вам баце прашину у очи и да вас купе. Нама не треба обезбеђење као њима, ви сте наше обезбеђење. Не дозволите да након 24.априла остану на власти они који немају храбрости да вас погледају у очи!

Бобан

Бобан Војиновић из Покрета за Србију изразио је уверење да Понорци знају да препознају коме треба дати поверење.
-Обећавамо да ћемо пуно да радимо да све што је 13 година упропашћавано, поправимо. Наша политика је озбиљна. И док се они баве плакатима, ми радимо на томе да Тигар АД оснажимо, пре неки дан долазио је и председник Николић. Знате како су упропастили Аха Муру Први мај. У СНС се учланило 1200 радника овог предузећа, али не да би се бавило политиком, већ зато што верује да је то странка која се бори за радна места. Власт без одговорности, власт за сопствене интересе, не сме више да води нашу општину.

Одборнички кандидат Димитрије Николић, обратио се најстаријима.
-Са Српском напредном странком може да се оствари све што се тиче пензионера. Ми имамо поверење у Александра Вучића и СНС. Пензионерима су смањене пензије да бисмо имали ситуацију да се плате и пензије исплаћују из реалних извора. У Пироту ће бити изграђен Дом за старе јер има много старих лица о којима деца не могу да брину.