Вести

ПОВЕРЕЊЕ ГРАЂАНА ЈЕ НАША ОДГОВОРНОСТ ДА СПРОВЕДЕМО У ДЕЛО ЗАЈЕДНИЧКИ ЗАЦРТАН ПРОГРАМ

 

 ПОВЕРЕЊЕ ГРАЂАНА ЈЕ НАША ОДГОВОРНОСТ ДА СПРОВЕДЕМО У ДЕЛО ЗАЈЕДНИЧКИ ЗАЦРТАН ПРОГРАМ

 

 На конференцији за новинаре у ГО СНС Пирот , Љубомир Стојановић, први на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ, захвалио се грађанима који су на изборима подржали ову листу, како на републичком, тако и на локалном нивоу. Стојановић се захвалио и коалиционим партнерима и покретима на сарадњи, а није заборавио да речи захвалности упути и тиму који је вредно радио током предизборне кампање.

  - Желим да се захвалим свима који су поверење на изборима дали листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ и програму који Српска напредна странка има за Србију и Пирот. Они су наша одговорност да спроведемо у дело све што смо заједнички зацртали програмом и циљевима. Такође, захваљујем се и онима који нису гласали за нашу листу, они су наша обавеза да радимо још више и још боље како бисмо уједињени мењали Пирот на боље.

 На парламентарним изборима је преко 60 посто бирача подржало нашу листу што је још бољи резултат него на изборима одржаним пре две године. На локалним изборима смо освојили више него дупло гласова у односу на претходне, чиме можемо бити задовољни јер то недвосмислено говори о нарастајућој потреби грађана да се ствари у Пироту мењају на боље. У по много чему неравноправној борби током кампање, ми смо остварили респектабилан резултат.

Љубомир Стојановић

 Захваљујући вама, поштовани бирачи, нашу листу у будућем сазиву Скупштине града Пирота, заступаће 21 одборник. Ми ћемо створити услове, како је и председник Аександар Вучић рекао на митингу у нашем граду, да инвеститори радо долазе и да се и код нас отварају нова места. Ми, као и ви, поштовани грађани, не желимо да Пирот остане у прошлости.

Као први на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ и шеф Изборног штаба, захваљујем и бројном тиму људи који су даноноћно радили током предизборне кампање.

Такође, захваљујем на доброј сарадњи коалиционим партнерима Српске напредне странке, ПС,ПУПС-у и УСС, као и Покрету за Србију и Покрету ,,Јабучило“ који су подржали нашу листу.

Свима који славе православни Ускрс желим срећне празнике, да се одморе и да кренемо да заједнички стварамо нови Пирот, поручио је Стојановић.