Вести

Представници Српске напредне странке обишли су село Костур

 

Костур: Најбољу сарадњу у Пироту са Српском напредном странком има Српска напредна странка у Пироту!

 

 У оквиру предизборне кампање представници Српске напредне странке обишли су село Костур. Народни посланик Радмило Костић је упознао мештане са тим зашто је важно да гласају за листу АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ, како на парламентарним, тако и на локалним изборима 24.априла.

Радмило Костић

 

 - Потребна је добра веза, добра конекција две власти. Ви ћете из села имати и свог представника у локалном парламенту. Добро је да се промени актуелна власт због много ствари, сетите се само извештаја ревизора за 2011.годину и утрошених 330 милиона динара без одговарајуће документације. Променићемо много тога, створићемо боље услове и за младе у вашем селу. На евиденцији незапослених има 160 професора који чекају посао. Обезбедићемо услове да се за вашу децу организују обуке рада на рачунару, да уче енглески и слично и да тако неки од незапослених просветних радника дођу до посла, рекао је Костић.

 

 Одборнички кандидат др Жарко Тодоровић је позвао мештане Костура да своје поверење дају листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ.

 

 - Хајде да пливамо низводно. 13 година смо супротстављени републичкој власти, неко други је купио кајмак, а ми мрвице. Дошло је време да новац који нам припада, дође у Пирот. Ми имамо више приоритета, у здравству су то нова зграда Хитне помоћи и мобилна сеоска амбуланта.

жарко_тодоровић

 

 Кандидат за одборника Војислав Милошевић је констатовао да је доста са тим да Пирот буде усамљено острво.

 

 - Нема споја између локалне и државне власти, хајде да се заједно боримо и да живимо боље, да имате једнаке услове за живот као они у граду! Након преузимања одговорности и ваше село и остала села, биће боља места за живот!

 

 Димитрије Николић, одборнички кандидат, је рекао да ПУПС на овим изборима наступа под геслом ,,Свет припада и нама“.

 

 - ПУПС на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ хоће да учествује у стварању услова за бољи живот на селу. После избора ћемо изградити Дом за старе имајући у виду и велики број старих лица на селу којима је потребна помоћ јер не могу сами да се старају о себи. Дом ће бити изграђен из републичких извора, локалне самоуправе и из прекограничне сарадње.

Бобан

 

 Бобан Војиновић из Покрета за Србију који подржава листу АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ понудио је грађанима да заједно преузму одговорност за управљање локалном самоуправом након избора.

 

 -Ових дана ће долазити многи. Ми се разликујемо од других и са народом делимо и добро и зло. Биће и оних који ће вас обмањивати и уносити забуну. Најбољу сарадњу са Српском напредном странком у Пироту има Српска напредна странка у Пироту!