Вести

Презенрација плана за решавања проблема у здравству

 

Тим за здравство ОО СНС Пирот данас је јавности презентовао план за  решавање проблема у здравству на локалном нивоу у наредном четворогодишњем периоду. Одборнички кандидат на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ, др Жарко Тодоровић, најавио је реализацију неколико пројеката који ће допринети пружању квалитетнијих здравствених услуга грађанима наше општине.

- Сви ми дуго чекамо у редовима на преглед, беспотребно проводимо сате у чекаоници. Морамо да путујемо у Ниш или Београд на преглед или операцију. Имамо проблем да нашим најстаријим суграђанима  обезбедимо достојанствен смештај и здравствену негу. Зашто?

жарко_тодоровић

Један део проблема лежи у локалној самоуправи која је мало, или нимало, уложила у решавање акутних проблема у здравственој заштити током протеклих дванаест година.

Тим за здравство Српске напредне странке је анализирао ситуацију и уочио кључне проблеме за које ми имамо конкретна решења. Наши приоритети су изградња нове зграде Службе Хитне помоћи, изградња Дома за старе, увођење покретне сеоске амбуланте и набавка магнетне резонанце у договору и у сарадњи са Општом болницом Пирот. Наредних дана наш тим ће презентовати идејна решења ових пројеката и ми позивамо грађане да дођу у странку и нашем Тиму за здравство изложе своје сугестије.

Наш мото је ,,Не брука, већ здравље и струка ! “Позивам грађане да гласају за листу АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ.СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ, на републичком нивоу за број 1 а на локалном за број 2.