Вести

Савет за индустрију презентацијом указује на потенцијале за развој индустрије

Савет за индустрију Градског одбора Српске Напредне Странке Пирот кроз тимски рад, израдио је  презентацију потенцијала за развој индустрије града Пирота.На синоћ одржаном састанку који је сазвао координатор Милан Стојановић, чланови Савета су ову презентацију представили градским већницима, Ољи Петровић и Дејану Ранђеловићу.

  • Пирот је град  који се стално развија, а Српска напредна странка у Пироту је посвећена унапређењу економског, социјалног и друштвеног живота свих грађана. Индустрија је у протеклим деценијама била доминантна привредна грана, и данас је основа привредног развоја у општини Пирот, њено учешће превазилази 50% укупног друштвеног производа.
  • Пирот поседује потенцијале за развој индустријских грана, звог своје  специфичкне географске позиције има повољну позицију у региону,и стално тежи побољшању свог специфичног локалног инвестиционог амбијента. Савет за индустрију ГО СНС Пирот, са циљем привлачења инвестиција у развој индустрије, кроз презентовање инвестиционих могућности, понудиће презентацију потенцијала за развој индустрије потенцијалним инвеститорима. Презентација је фокусирана на  друштвено-економски развој кроз хармонизовано унапређење свих сегмента развоја,  уз уважавање постојећих стратешких докумената.

Овај Савет отворен за све људе са новим и креативним идејама у области привреде и индустрије и позива све релевантне субјекте да се укључе у рад, без обзира да ли су чланови Српске напредне странке или су нестраначке личности, како би се направила позитивна промена у локалној заједници и створили бољи услови за живот свих нас.