Вести

Савет за индустрију указује на значај управљања људским ресурсима

Презентацијом на тему Управљање људским ресурсима започета дискусија и наглашен значај ове актуелне теме

У оквиру редовног синоћ одржаног састанка Савета за индустрију ГО СНС Пирот, координатор Милан Стојановић, презентацијом о управљању људским ресурсима, започео је дискусију на ову веома значајну али и осетљиву тему. 

Презентација наглашава значај људског ресурса за постојање и рад сваког ентитета и организације. Намењена је менаџменту средњег и вишег нивоа како би разменили своја искуства и указали на могуће потешкоће у ангажовању, управљању и мотивисању кадрова.

Тема је изазвала велико интересовање присутних, јер су презентацији поред чланова Савета присуствовали и Наташа Крстић, директорка Пореске управе у Пироту, Оливера Антић, директорка ПИО Фонда у Пироту, Љубомир Стојановић, директор ХЕ Пирот, као и градски већници, Оља Петровић и Дејан Ранђеловић.

Покренутом дискусијом присутни су указали на проблеме и изазове са којима се среће менаџмент предузећа и институција у овом домену, са аспекта приватног предузетништва, јавних институција и привредног сектора. 

Како је више пута наглашавано, Српска напредна странка у Пироту је посвећена унапређењу економског, социјалног и друштвеног живота свих грађана. Дискусија је завршена закључком да Српска напредна странка у Пироту има потенцијала и снаге да се ангажује на обезбеђивању, развоју, одржавању, прилагођавању, усмеравању и коришћењу људских ресурса, као и на решавању евентуалних проблема у овој области.