Вести

СНС обележио страначку славу Свету Петку у Пироту

Синоћ је пиротски одбор Српске напредне странке обележио своју славу Свету Петку.

Досадашњи колачар, Милан Јовановић, повереник СНС Пирот је предао колачарство Братиславу Ћирићу, директору пиротске Топлане. Након свечарског дела обреда и сечења славског колача, Милан Јовановић је у свом обраћању великом броју присутних рекао да је за протеклих годину дана, колико је СНС део власти у Пироту урађено пуно тога.

  • Председник Александар Вучић је три пута био у Пироту, довели смо у Пирот много министара, имамо одличну сарадњу са Канцеларијом за јавна улагања. Резултат тога је да свуда у Пироту имамо нека градилишта, јер готово ни једна инвестиција се не би могла урадити без сарање са Владом Републике Српије, односно, са Канцеларијом за јавна улагања, а такође имамо и изузетну сарадњу са Коридорима Србије. Приликом уласка у власт ми смо и обећали да ћемо бити конекција са Владом Србије, ми то и радимо и надам се да ћемо у наредном периоду то радити још успешније - рекао је на крају Јовановић.

Поред чланова и симпатизера Српске напредне странке у Пироту, слави су присуствовали и начелница Округа, Драгана Тончић, представници града, као и многобројне уважене званице.