Вести

СНС Пирот на предизборном скупу у Станичењу

Кажу да су им напредњаци цепали плакате. Људи, ми имамо посла, немамо времена ни да залепимо наше!

Бројни мештани Станичења окупили су се на предизборном скупу Српске напредне странке у том селу. Кандидат за градоначелника Пирота на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ говорио је о великом броју младих који одлази из наше општине и потреби да се за њих створе бољи услови з живот.

- Наши програми су хуманог карактера да подигнемо и помогнемо породицу. Зар не може овде чешће да долази лекар, зар не може школа да буде боље опремљена? Ви заслужујете бољи превоз, заслужујете да имате канализацију и да имате бољи прилаз до њива али и да има деце, да има ко да уђе у те њиве. Уједињени можемо све, а ујединио нас је Александар Вучић, истакао је Стојановић.

Кандидат за одборника Мимица Костић Ђорђевић је представила програм за пољопривреду.

- Детаљно смо анализирали пољопривредно подручје и направили рејонизацију земљишта како бисте знали како да на најбољи начин искористите своје земљиште. Имате у селу стабилне изворе воде али недостаје систем за наводњавање, проблем је финансирање. Ми имамо одличан план да то решимо.

жарко_тодоровић

Одборнички кандидат Жарко Тодоровић позвао је мештане Станичења да помогну како би објединили потребе овог села и Пирота са републичком влашћу на челу са Александром Вучићем .

- Дошао је тренутак да уђемо у воз који не иде више у контра смеру.

Љубомир Стојановић

Војислав Милошевић, кандидат за одборника, извинио се што нису донели, како каже, тоне пропагандног материјала.

- Нисмо узели од вас да бисмо вам донели качкете и мајице. Ми нисмо затварали фабрике и нисмо као они који проспу понеки квадрат асвалта од кампање до кампање. Ми имамо тим озбиљних људи, ми хоћемо са вама, уједињени, да решавамо проблеме!

Бобан Војиновић из Покрета за Србију који на локалу подржава листу АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ је упозорио мештане Станичења да ће ових дана чути поново стара и нека нова обећања.

- Ми нећемо обећавати пуно, али ћемо урадити оно што кажемо. Кажу да су им напредњаци цепали плакате. Људи,ми имамо посла,немамо времена ни да залепимо наше!

Александар Вучић је на митинг у Пироту дошао са готово комплетном Владом. Председник Републике Томислав Николић, такође је дошао у Пирот и са руским амбасадором Чепурином посетио је Тигар АД. Преговара се о покретању производње како би се помогло Пироту после 13 година пропадања.