Вести

СНС у Пироту обележио славу

По­ве­ре­ни­штво Срп­ске на­пред­не стран­ке у Пи­ро­ту у не­де­љу 27. ок­то­бра у бан­кет са­ли хо­те­ла „Га­ли” обележилo је стра­нач­ку сла­ву – Све­та Пет­ку, али и пет го­ди­на од осни­ва­ња СНС. По­ред чла­но­ва и симпатизера стран­ке, се­че­њу слав­ског ко­ла­ча и кок­те­лу при­су­ство­ва­ли су и пред­став­ни­ци свих политичких пар­ти­ја у Пи­ро­ту, привред­ног и кул­тур­ног жи­во­та, ди­рек­то­ри јав­них пред­у­зе­ћа и уста­но­ва, као и највиши пред­ставници локалне самоуправе. Колачар Драгиша Лилић, повереник Месног одбора Темска, честитао је славу члановима СНС, уз жељу да се и наредних година чланови окупљају у великом броју.

 

При­сут­ни­ма се обра­тио и но­ви ко­ла­чар Ди­ми­три­је Ви­да­но­вић, шеф од­бор­нич­ке гру­пе СНС у ло­кал­ном парламен­ту.

– Пет го­ди­на је од ка­ко је осно­ва­на Срп­ска на­пред­на стран­ка, а у последње време одговорна пред грађанима Србије за промене које се дешавају. Та­ко ће би­ти и у бу­дућ­но­сти. Би­ћу сло­бо­дан да ка­жем да ће­мо и ми у Пиро­ту има­ти при­ли­ке да бу­де­мо од­го­вор­ни за оно што се чи­ни –  ре­као је Ви­да­но­вић и ис­ко­ри­стио при­ли­ку да че­сти­та сла­ву сви­ма ко­ји сла­ве Све­ту Пет­ку.