Вести

СНС У ПИРОТУ ОБЕЛЕЖИО СЛАВУ

Српска напредна странка у Пироту сечењем славског колача обележила је своју страначку славу - Света Петка. Поред чланова и симпатизера странке, сечењу славског колача и коктелу присуствовали су и представници свих политичких партија у Пироту, привредног и културног живота, директори јавних предузећа и установа, као и представници локалне самоуправе.

Колачар Љубомир Стојановић честитао је славу члановима СНС и истакао да је Српска напредна странка у наредном периоду спремна да преузме потпуну одговорност за вођење града.

- Пуно смо радили на себи, странка је на неки начин порасла и спремни смо за нове подухвате. Остварено је доста тога, има још доста тога и да се ради до краја године. Тренутно радимо иновацију Програма за развој општине Пирот и Пиротског округа тако да ће он бити ударна снага на предстојећим изборима - казао је досадашњи колачар Љубомир Стојановић.

Нови колачар Зоран Станковић рекао је да ће Српска напредна странка током наредне године преузети потпуну одговорност за вођење града.

- Преузећемо пуну одговорност да Пироћанцима обезбедимо далеко квалитетнији живот у наредном периоду у складу са опредељењима Владе Републике Србије - казао је Станковић.