Вести

СНС у Пироту све јачи

Одборничкој групи Српске напредне странке у Скупштини општине Пирот приступило је и двоје нових одборника, Мирјана Ђорђевић и Зоран Стојановић, речено је на данашњој конференцији за новинаре. Тим поводом, напредњаци су СО Пирот доставили допуњен састав одборничке групе која сада броји 22 одборничка мандата, од укупно 56.

Потписујући приступницу Одборничкој групи СНС-а Зоран Стојановић је казао  да ће у даљем периоду у потпуности подржавати политику коју спроводи СНС, најјача политичка групација у земљи, али и да подржава План и програм развоја општине Пирот до 2020. године, који је прокламовала ова политичка групација. Стојановић је потенцирао да постоји велико интересовање одборника за прелазак у Одборничку групу СНС-а и позвао све напредњаке у Србији да следе пример Пирота, да уједињу се и буду сложни.

Шеф Одборничке групе СНС Бобан Ранђеловић каже да групација предвођена УРС-ом која је на власти у Пироту на челу са Владаном Васићем покушава да разбије СНС, али да им то не успева и напредњаци ипак  показују велику снагу тиме што их све више одборника подржава.

- Одорничка група СНС у СО Пирот је тренутно најбројнија. Ми се окупљамо око идеје, не пребројавамо се за разлику од других -  рекао је Ранђеловић.