Вести

СВЕ ВЕЋИ БРОЈ ПОЛИТИЧКИХ АКТЕРА И ГРАЂАНА ПОДРЖАВА ЛИСТУ ,,АЛЕКСАНДР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ“

СВЕ ВЕЋИ БРОЈ ПОЛИТИЧКИХ АКТЕРА И ГРАЂАНА ПОДРЖАВА ЛИСТУ ,,АЛЕКСАНДР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ“, НА ЛОКАЛУ БРОЈ 2

Српска напредна странка и Покрет Јабучило, озваничили су данас програмску сарадњу. „С обе стране је препознато искрено партнерство“, каже Момчило Ђурђић, лидер овог Покрета.

- Иако смо на различитим странама политичког спектра, Српска напредна странка у Пироту је, без идеолошког оптерећења и сујете која по природи ствари одликује велике странке, препознала наше програме и пројекте као садржаје дугорочно и стратешки важне за локалну заједницу.
Врло лако смо се договорили о програмској сарадњи.
Такође, они су, за разлику од нама програмски блиских странака, показали опозициону солидарност са нашим кандидатима и члановима њихових породица који су у протеклих месец ипо дана били предмет великог броја претњи, директних или индиректних притисака и уцена од стране Васићевог режима.
Трећа, и можда најважнија ствар која представља новину у политичком животу Пирота, јесте спремност на искрено партнерство. До сада смо на власти имали човека који је понуђену сарадњу користио да другој страни пројекат преотме или фалсификује, као што је то био случај са Фестивалом пиротске пеглане кобасице. То је моје лично искуство.

Чланови нашег Покрета и његови симпатизери ће све учинити да после 24.априла не буде више тако.
Борићемо се и гласати за успостављање другачијих односа-новог, креативног и искреног савеза између грађана и њихових политичких представника. То су укратко наши мотиви да данас потпишемо споразум о сарадњи са представницима ГО СНС Пирот.

Љубомир Стојановић, кандидат за градоначелника на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ, захвалио је на подршци.
- Ових дана све већи број актера на локалној политичкој сцени подржава наш програм и пројекте које представљамо грђанима. То је моменат који нас повезује и са Покретом „Јабучило“који подржава листу АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ. Овом приликом се захваљујем на подршци и позивам све људе добре воље да нас подрже.