Вести

У ЦРНОКЛИШТУ ЖЕЛЕ ПРОМЕНЕ: ИМАЛИ СМО СВЕ, САД НЕМАМО НИШТА!

У ЦРНОКЛИШТУ ЖЕЛЕ ПРОМЕНЕ: ИМАЛИ СМО СВЕ, САД НЕМАМО НИШТА

Кандидат за градоначелника на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ, Љубомир Стојановић и одборнички кандидати Мимица Костић Ђорђевић, др Иван Јовановић, Војкан Милошевић и Бобан Војиновић из Покрета за Србију посетили су Црноклиште. Призор који су затекли био је поражавајући, школа је у просторијама некадашње продавнице са спољним тоалетом попут оних на аутопуту, Дом културе, који је некад био њихов понос јер је био најлепши и служио за многобројна дешавања, у врло руинираном стању. Мештани су забринути јер директно излазе на аутопут било да желе преко до својих њива или да сачекају аутобус. Један од њих рече ,,Имали смо све, сад немамо ништа“.

Војислав Милошевић

Одборнички кандидат Војкан Милошевић је говорио о потреби да грађани уједињени мењају ствари на боље.
- Драго ми је што вас видимо у оволиком броју што значи да желите промене. Борба 24.априла је борба да прошлост оставимо иза себе. За 13 година владавине једне групице затворена су пиротска предузећа, некада најпознатија у старој Југославији.
Александар Вучић се бори за свако ново радно место. Питам вас, ко ће ходати гладан овим асвалтом? Колико је небриге било потребно да се једна таква зграда као што је ваш Дом културе доведе у овакво стање?

Мимица Костић

Мимица Костић Ђорђевић је говорила о плановима за оснаживање пољопривреде.
- Направили смо опсежан план и програм развоја пољопривреде. Њиме је обухваћен и програм за наводњавање, рејонизација, израда социјалне карте. У центру нашег интересовања биће обичан мали пољопривредник да би могао да стане на своје ноге.
Кандидат за одборника Димитрије Николић обратио се пензионерима.

-Пензионери и наша странка су на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ. Имамо програм за пензионере и шта треба учинити за њих у нашој општини. Радићемо на томе да добију право да користе бесплатан превоз не само до Пирота већ и до болнице како за то не би плаћали такси.
Бобан Војиновић из Покрета за Србију је рекао да они који су сада на власти најзад имају правог конкурента.

- Ми водимо рачуна шта обећавамо. Кадри смо да урадимо много јер имамо тим. Имаћемо одличну сарадњу са републичком влашћу. Зашто је владао 13 година ако није имао подршку народа? Успевао је обећањима, партијашењем, уценама. Није имао конкурента. Сада има. Пиротска привреда је пропала, Владан Васић и Млађан Динкић затворили су Први мај.

Љубомир Стојановић

Љубомир Стојановић, први на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ и кандидат за градоначелника, био је запрепашћен оним што је видео у Црноклишту.
- Ви овде немате живот, само руине, за 13 година нико није зауставио пропадање а камоли да нешто унапреди. Као да живите у мраку, у гету. Дубоко сам дирнут оним што сам видео. Ви заслужујете да имате школу а не ово што сада имате. Ми имамо снажан тим, омогућићемо вам основне услове за живот које ви сада немате. Ми не мрзимо никога. Наша политика је да волимо своју државу, свој град, све нас.