Вести

ЗА БОЉУ СРБИЈУ, ЗА БОЉИ ПИРОТ! ДО ПОБЕДЕ!

ЗА БОЉУ СРБИЈУ, ЗА БОЉИ ПИРОТ! ДО ПОБЕДЕ!

На конференцији за новинаре у СНС Пирот, кандидат за градоначелника Пирота Љубомир Стојановић, послао је завршну поруку бирачима :

Поштовани бирачи,

У протеклих месец дана ОО СНС у Пироту представио је програм и кандидате на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ. У недељу на изборима одлучујемо да ли уједињени мењамо Пирот на боље, да ли градимо темеље новог Пирота?
Поштовани суграђани, захваљујем се на пажњи и времену, које сте одвојили да нас саслушате, да нам дате сугестије како да побољшамо живот у нашем граду. Ви сте наша снага.

Љубомир Стојановић

Само са вама, поштовани суграђани, хоћемо, можемо и морамо да изградимо бољи живот у нашем Пироту. Спремни смо да преузмемо одговорност и створимо услове да наш град буде боље место за живот.
Такође, желим и да се извиним ако смо на било који начин реметили ваше уобичајене, свакодневне активности. Вама и вашим породицама желим добро здравље и сваку срећу.
Захваљујем и медијима који су помно пратили наше бројне активности.

Позивам грађане да на изборима своје поверење дају нама и подрже листу АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ. На листићу за парламентарне изборе заокружите број 1, на листићу за локалне изборе број 2. Чека нас пуно посла од 25.априла када преузмемо одговорност за вођење локалне самоуправе, а само уједињени можемо све. За бољу Србију, за бољи Пирот! До победе!

Љубомир Стојановић